Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä ehdot ovat voimassa Oman elämän stara Oy:n verkkokaupassa 26.9.2022 alkaen. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

VERKKOKAUPPA

Oman elämän stara Oy (y-tunnus 3136116-7) myy verkkokaupassaan digitaalisia tuotteita ja palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Digitaaliset tuotteet tai palvelut ostetaan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla kassapalvelussa. Tilauksen yhteydessä annettuja osoitetietoja (pois lukien sähköpostiosoite) ei käytetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn, ellei erikseen toisin mainita. Ostaessaan verkkokaupasta asiakkaalle muodostuu henkilökohtainen tili sivustolle, jonka tietojenkäsittelystä kerrotaan Tietosuojaselosteessa. Tili mahdollistaa digitaalisten tuotteiden ja palvelujen käytön sekä tilaustietojen tallentamisen. Verkkokaupasta ostaminen edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä.

MAKSAMINEN

Verkkopankkimaksuissa ja luottolaskuissa maksunvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksuvalvontarekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta, ja tiliotteella tai laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay, Visma Payments Oy tai Paybyway. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, että kukaan ulkopuolinen ei näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä Jousto ja OP-lasku.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUS

Digitaalisen tuotteen tai palvelun käyttöoikeus alkaa välittömästi hyväksytyn maksutapahtuman jälkeen.

PERUUTUS- JA PALAUTUSOIKEUS

Digitaalisilla tuotteilla, jotka ovat täysimääräisesti asiakkaan käytettävissä välittömästi ostotapahtuman jälkeen (kuten verkkokurssi), ei ole palautusoikeutta. Palveluilla, jotka asiakas ostaa myöhemmin käytettäväkseen (esim. valmennustapaaminen), on palautusoikeus niiltä osin, kuin palvelu on käyttämättä. Mikäli asiakkaan käyttäessä palautusoikeuttaan palvelua on jo alettu toimittamaan esimerkiksi valmistavilla töillä, vähennetään palautettavasta määrästä valmistaviin töihin sisältynyt osuus.

PALVELUN KÄYTTÖ

Digitaalisen tuotteen tai palvelun ostaminen antaa käyttöoikeuden Oman elämän stara Oy:n verkkokoulutusympäristöön ja edellyttää liittymistä verkkokoulutuksen käyttäjäksi. Liittyessään verkkokoulutuksen käyttäjäksi asiakas hyväksyy nämä käyttöehdot. Verkkokoulutuksen sisältö on suojattu tekijänoikeudella.

KÄYTTÖLISENSSI

  • Asiakas saa käyttöoikeuden sekä oikeuden ladata kopion kaikista ladattavista materiaaleista henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Käyttöoikeus ei sisällä:
    • oikeutta muuttaa tai kopioida materiaalia; asettaa materiaalia julkisesti näkyville tai käyttää sitä missään kaupallisessa tai ei-kaupallisessa tarkoituksessa pois lukien henkilökohtainen käyttö
    • lupaa muuntaa materiaalin teknologista sisältöä
    • oikeutta poistaa tekijänoikeusmerkintöjä; tai oikeutta välittää materiaalia muille ihmisille missään muodossa
  • Käyttölisenssi päättyy välittömästi, mikäli minkäänlaisia väärinkäytöksiä tai näiden ehtojen rikkomista tavataan. Käyttölisenssin päätyttyä väärinkäytöksen johdosta tulee kaikki asiakkaan hallussa oleva materiaali hävittää.

Asiakkaan saama koulutusmateriaali sekä digitaalisiin tuotteisiin liittyvät käyttöoikeudet ovat henkilökohtaisia ja vain asiakkaan omaan käyttöön tarkoitettuja. Muusta käytöstä seuraa korvausvelvollisuus.

VASTUUVAPAUTUS

Kaikki Oman elämän stara Oy:n verkkokoulutusympäristössä oleva sisältö tarjotaan sellaisenaan ilman takuita. Oman elämän stara Oy ei vastaa sisällön jatkokäytöstä asiakkaidensa puolesta, eikä ole vastuussa verkkokoulutusympäristön, kirjallisen tai audiovisuaalisen materiaalin tai minkä tahansa taholtaan esitetyn tiedon käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista asiakkaille tai kolmansille osapuolille.

KORJAUKSET, PAINOVIRHEET JA PÄIVITYKSET

Verkkokoulutusympäristössä saattaa esiintyä teknisiä, kuvallisia tai kirjoitustyöstä johtuvia virheitä. Oman elämän stara Oy ei vastaa siitä, että materiaalit ovat täydellisiä tai sisällöltään jatkuvasti uusimman tiedon mukaisia. Materiaaliin saatetaan tehdä muutoksia milloin tahansa, mutta päivityksistä ei anneta takeita.

Oman elämäsi staraksi?

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä maksuttoman konsultaatioajan sopimiseksi.