Staran HyvinvointiStartti

49,70 

Paketti sisältää hyvinvointikartoituksen, aloittelijan treeniohjelman ja Staran lounasreseptit.

Maksettuasi tuotteen,laitamme Sinulle tuotteet sähköpostilla mahdollisimman pian.

Huom Tuotteen voi maksaa myös liikuntaseteleillä.

Sisältö

HYVINVOINTIKARTOITUS– Saat linkin sähköiseen hyvinvoinkartoitukseen, jossa kartoitetaan eri osa-alueita: terveys, hyvinvointi, pyykkinen ja fyysinen hyvinvoinvointi, rarvitsemus..ja saat terveydenhuollon ammattilaisen näkemyksen, palautteen ja suositukset jatkoon.

STARAN RESEPTIVIHKO – Lounaat

Reseptien perusajatus on helppous, nopeus, monipuolisuus ja vähäinen FODMAP hiilihydraattien määrä eli sopii myös IBS vatsalle.

Reseptit on suunniteltu siten, että niissä ei ole ihmeellisiä ruoka-aineita ja ruuan valmistukseen menee mahdollisimman vähän aikaa. Resepteissä on kuitenkin monipuolisesti käytetty ruoka-aineita ja huomioitu terveellisyys.

Nyt ei enää tarvitse miettiä, että mitä söisi. Voit vain noudattaa ohjetta. Tekemällä kaksinkertaisen annoksen, on seuraavallekin päivälle ruoka valmiina. Mukana on myös yksi “eväs ateria”, jonka mukaan opit kokoamaan monipuolisen lounaan tai päivällisen, jos ruoanlaitto mahdollisuutta ei ole.

 

SISÄLLYS:

 1. Kanamureke + muusi
 2. Jauheliha-kasviskeitto
 3. Lohi-kasviskiusaus
 4. Nyhtökaura-pastavuoka
 5. Tonnikala leipäset
 6. Seiti keitto
 7. “Eväs ateria”
 8. Vatsaystävällinen ja helppo linssikeitto
 9. Silakkapihvit
 10. Uunilohi kasviksilla
 11. Kanawokki
 12. Soijarouhebolognese
 13. Pinaattikeitto tupla pinaatilla

Aloittelijan salitreeni

19,90 

Tämä sopii sinulle, jos haluat saada voimatasoja ja lihasmassaa paremmalle tolalle, mutta et tiedä, mitä siellä salilla tulisi tehdä. Tai jos olet jo käynyt salilla, mutta suunnitelma puuttuu.

Kyseessä on koko kehon treeni ja treenin voi tehdä 1-2 kertaa viikossa. Treeni sisältää videoidut ohjeet kaikkiin liikkeisiin ja selkeät ohjeet nousujohteiseen eli kehittävään treeniin.  Voit käyttää tätä ohjelmaa ainakin 6-8 viikkoa.

Treeni on kestoltaan noin 45 min lämmittelyineen.

Ohjelman hintaan sisältyy puhelinsovelluksen käyttöoikeus. Sovelluksessa on treeniohjelma videoineen ja pääset lisäämään sinne aina treenin painot ja toistot ja näet siten kehittymisesi.

Tee treeni 1-2 kertaa viikossa. Laita aina painot ja toistot ylös niin näet kehittymisesi.

Nyt ei enään tarvitse arpoa, mitä ja miten tekisi, vaan voit keskittyä tekemiseen ja sitä kautta varmaan kehittymiseen!

Ohjelma ja sovelluksen lataamisohjeet lähetetään sinulle mahdollisimman pian siitä, kun olet maksanut tuotteen. Viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

 

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä maksuttoman konsultaatioajan sopimiseksi.